Med 19 ansatte er RørTek as det største rørleggerfirmaet i Steinkjer. Vi har vært i bybildet helt siden 1988 da Bill Simonsen, Kjell Mostervik og Jon Eirik Arntzen stiftet aksjeselskap. I 2008 ble K. Lund hovedaksjonær.

Solid kompetanse

RørTek as er godkjent våtromsbedrift gjennom Fagrådet for Våtrom. Vi er en del av Norsk Rørallianse, er mesterbedrift og har flere kurs innen Byggebransjens Våtromsnorm.

I løpet av de årene firmaet har eksistert, har vi opparbeidet oss en solid kompetanse innen rørtekniske anlegg til private, næringslivet og det offentlige.

RørTek – lokalt og internasjonalt

Jobben vår tar oss land og strand rundt – i Nord-Trøndelag, Norge og utenlands. RørTek har vært leid inn som samarbeidspartner på prosjekt på Svalbard, i Oslo, Ålesund og Stavanger. Vi har hjulpet til med sanitæranlegg i barnehjem i Kirgisistan og Jugoslavia, jobbet med et rørprosjekt i Afghanistan og vært i Antarktis og boret etter vann.

Vi hjelper deg

Det er ikke de store oppgavene som gjør oss til ett av de beste rørleggerfirmaene i landet. Det er kombinasjonen av mindre serviceoppgaver og arbeid med større anlegg. Hvert oppdrag vi tar på oss gir oss mer erfaring og enda bedre kompetanse. Alt vi har av kunnskap skal være din trygghet når du ber oss om hjelp.

Velger du RørTek er du sikret at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Vi utfører 1200 serviceoppdrag i året. Selvfølgelig vil vi hjelpe deg.