Nyheter » Vi kårer Steinkjers styggeste bad

Send inn et bilde av badet ditt og delta i konkurransen om å vinne et nytt bad til en verdi av 100.000 kroner. Avstemming foregår på Boligmessa i Steinkjer.

RørTek as lanserer i samarbeid med Byggemester Jørgen Binde as en konkurranse om å kåre Steinkjers styggeste bad. Fram til 2. april kan du sende inn et bilde av badet ditt via nettstedet www.steinkjerstyggestebad.no

Eneste kriterium for å delta er at badet er lokalisert i Steinkjer kommune.

– Vil vise at vi er best
Daglig leder Jørgen Binde har stor tro på at dette er en konkurranse som vil slå an:

– Et bad til en verdi av 100.000 kroner er en flott premie og vi vil gjerne vise at vi er best på bad i Steinkjer. Vi har jobbet sammen med RørTek om en del baderom tidligere og fant ut at vi ville gjøre et markedsføringsstunt med dem hvor vinsten er et fellesprodukt, forklarer han.

BB RT bad01 liten

Følg konkurrentene på Facebook
Alle som sender inn et bilde er med i konkurransen og vil få sine bilder publisert i egne album på Facebooksidene til RørTek Steinkjer og Byggmester Jørgen Binde as. Bildene nummereres og blir framvist under felles stand på Boligmessa i Steinkjerhallen 4.-6. april. Det er også her selve avstemmingen vil foregå.

– Vi har aldri deltatt på Boligmessa før, selv om vi har prøvd å få det til tidligere. Og nå når vi først skal dit, så føler vi at vi må ha noe å komme med. Denne konkurransen tror vi er med på å skape litt liv, smiler Sverre Binde i RørTek.

På Boligmessa vil det kun være lov og mulig til å stemme én gang. Dersom en konkurransedeltaker ønsker å skaffe stemmer, må vedkommende få støttespillere til å møte opp på messa.

Mulig å vinne snekker og rørlegger
Å stemme over Steinkjes styggeste bad, kan også bli lønnsomt for hver og en som deltar under Boligmessa. Byggmester- og rørleggerfirmaene har nemlig to flotte premier på lur også her.

– Etter at avstemmingen avsluttes lørdag kl. 18, kommer vi til å trekke ut to vinnere blant alle som stemte. Man kan da vinne “en snekker for én dag” eller “en rørlegger for én dag”, forteller Sverre Binde.

Dette er premier som kan gis bort til andre og hvor materialkostnader ikke er inkludert. Reisekostnader kan også påløpe dersom vinneren er bosatt utenfor Steinkjer kommune.

Sinnasnekker’n kårer vinner
Søndag 6. april kl. 16 avsluttes hovedkonkurransen med at vinnerbadet kåres av Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker’n fra TVNorge. Robsahm skal også trekke ut vinnerene av avstemmingskonkurransen.

Det tror Sverre Binde fra RørTek blir en fin setting og avslutning på konkurransen.

– Vi håper dette lille stuntet trekker folk til standen vår og selve messa, sier han.