Om oss

Med 33 ansatte er RørTek AS det største rørleggerfirmaet i Steinkjer.

RørTek – lokalt og internasjonalt

RørTek har vært i bybildet i Steinkjer helt siden 1988 da trioen Bill Simonsen, Kjell Mostervik og Jon Eirik Arntzen stiftet aksjeselskap. I 2008 ble K. Lund hovedaksjonær.

Jobben vår tar oss land og strand rundt – i Nord-Trøndelag, Norge og utenlands. Vi har vært leid inn som samarbeidspartner på prosjekt på Svalbard, i Oslo, Ålesund og Stavanger. RørTek har hjulpet til med sanitæranlegg i barnehjem i Kirgisistan og Jugoslavia, jobbet med et rørprosjekt i Afghanistan og vært i Antarktis og boret etter vann.

Vi hjelper deg

Det er ikke de store oppgavene som gjør oss til ett av de beste rørleggerfirmaene i landet, men det er kombinasjonen av mindre serviceoppgaver og arbeid med større anlegg. Hvert oppdrag vi tar på oss gir oss mer erfaring og enda bedre kompetanse. Alt vi har av kunnskap skal være din trygghet når du ber oss om hjelp.

Velger du RørTek er du sikret at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Vi utfører 1200 serviceoppdrag i året. Selvfølgelig vil vi også hjelpe deg.

Kontakt oss allerede i dag!

Solid kompetanse

Vi er godkjent våtromsbedrift gjennom Fagrådet for Våtrom og en del av Konekta (tidligere Norsk Rørallianse). I tillegg er vi er mesterbedrift og har flere kurs innen Byggebransjens Våtromsnorm.

I løpet av de årene firmaet har eksistert, har vi opparbeidet oss en solid kompetanse innen rørtekniske anlegg til private, næringslivet og det offentlige.

Klagehåndtering

RørTek er tilknyttet Håndverkerklagenemnda.

Hvis du ønsker å klage over en vare eller tjeneste kjøpt hos oss, kan du inngi en klage til:

Håndverkerklagenemnda
Postboks 5480 Majorstuen
0305 Oslo 
Alternativt:
Forbrukerrådet
Postboks 463 Sentrum
0105 Oslo
I en eventuell klage til nemnda skal du informere om vår e-postadresse: [email protected]
Les mer om Forbrukertvistnemnda og hvordan du klager på varer og tjenester på Forbrukerrådets sine sider.