Nyheter » Prøv vårt nye dusjtoalett

Nina-dusjtoalett

Kunder som prøver vårt nyinstallerte Geberit dusjtoalett blir ikke bare veldig rene i baken. De kan også vinne et drømmecruise til en verdi av 100.000 kroner.

– Jeg vet ikke helt hva jeg skal si ennå til kunder som prøver dusjtoalettet vårt… Gikk det bra? Var det en behagelig opplevelse? Jeg er ikke helt der, liksom, ler butikksjef Nina Rolstad.

Hun har som regel æren av å lede kunder og andre nysgjerrige inn på det nye dorommet hvor rørleggerne har installert en Geberit 8000+. Dette er ifølge Rolstad doen over alle do, som står parat til tjeneste når nøden kaller.

En do med multifunksjoner

Dusjtoalettet har alle funksjoner som man bare kunne fantasert om på forhånd: Det er en vegghengt do med føn- og tørkmuligheter i tillegg til selve dusjvaskingen. Den har også en “ladyfunksjon”, som vil si at det er flere dyser foran på strålen enn det er på andre modeller. Strålen har for øvrig både bevegelse og pulsering som alternativ for den som måtte ønske det. I tillegg finnes det luktavsug og kullfilter som fjerner sjenerende lukt.

Doen har selvsagt også en egen fjernkontroll hvor du kan lagre opptil fire profiler (for det er jo ikke sikkert at far vil ha samme temperatur, pulsering og føning som mor!).

Mulig å vinne 100.000 kroner

RørTek er så langt det eneste stedet i Steinkjer som har et slikt dusjtoalett til utprøvelse. Og selv om det nye dorommet ikke sto klart før i august, har flere kunder latt seg friste til å prøve toalettet.

– Vi har merka oss at mange er interessert i dusjtoalett. Det fikk vi klart inntrykk av på Boligmessa i Steinkjer i april. Men før man kjøper et slikt, vil man prøve det – og det skjønner vi. Nå har de i hvert fall muligheten, forteller Nina, som allerede har begynt å regne på tilbud til kunder som har latt seg friste etter utprøvingen.

Er man ikke særlig interessert i et dusjtoalett, bør man likevel ta turen innom RørTek for å prøve. Alle som prøver et Geberit dusjtoalett i perioden september til og med november 2014 er med i trekningen om et luksuscruise til Karibien. Verdien på premien er 100.000 kroner!

Har falt i smak hos gutta

Selv gutta som jobber i RørTek har begynt å ta den nye doen i bruk.

– Ikke riktig alle da. Vi har egen guttedo som de feige tyr til, ler Nina.

– Men av dem som bruker dusjtoalettet er det faktisk en del som innrømmer at det “går an,” legger hun til.