Nyheter » Ny profil og nye muligheter

Butikkleder Nina Rolstad og daglig leder Bill Henrik Simonsen er fornøyd med den nye logoen som RørTek har profilert om til fra 1. januar 2015.

Butikkleder Nina Rolstad og daglig leder Bill Henrik Simonsen er fornøyd med den nye logoen som RørTek har profilert om til fra 1. januar 2015.

RørTek Steinkjer er fra 1. januar ikke lenger en del av Bademiljø. Det gagner kundene og gir rom for lokale tilpasninger.

– Alle våre eksisterende og nye kunder skal være trygge på dette: Vi er her like sterkt som vi alltid har vært, selv om Bademiljø-skiltet er blitt plukket ned, fastslår butikkleder Nina Rolstad.

RørTek er igang med omprofileringsarbeidet. Ny logo er på plass og pryder nå alle biler. Og nye arbeidsklær lages fortløpende.

– Vi profilerer oss nå som en del av K. Lund. Akkurat det er ikke noe nytt. RørTek har hatt K. Lund som hovedaksjonær siden 2008. Det nye er at vi har valgt å gå ut av Bademiljøkjeden, forklarer Rolstad.

– Står friere til lokale tilpasninger

Hun understreker at RørTek har vært fornøyd med å være en del av Bademiljø, men at det nå var på tide å være mer selvstyrt.

– Ved at vi ikke lenger er en del av en landsdekkende kjede kan vi kjøre lokale kampanjer rettet mot våre kunder og det vi vet markedet er interessert i her i Nord-Trøndelag. Kundene våre vil altså ikke merke dette på noen annen måte enn at vi nå står friere til å gjøre lokale tilpasninger i markedsarbeid og innkjøp.

Reklamebladet fra Bademiljø, som tidligere dukket opp i posten, forsvinner dermed også. Det vil RørTek ta igjen ved å reklamere mer på nett og i lokalaviser.

RT-ny-logo1Ny butikk og offisiell åpning

– Etter hvert vil det også dukke opp nye produkter i butikken vår. Vi holder på å gjøre om i den for å gi rom for nye, spennende produkter, smiler Rolstad.

Nye skilt skal settes opp utenfor butikken senere på nyåret. Da blir det også offisiell åpning av ny butikk, spennende kampanjer og feiring av ny profil.

– Nærmere dato rundt dette kommer vi tilbake til. I mellomtiden håper vi kundene fortsetter å stikke innom. Vi har fortsatt åpent selv om vi gjør om litt, sier Rolstad.