Nyheter » Eksklusive rør hos Chez Mathilde

RT-mathilde1Vår rørlegger Morten fikk noe å bryne seg på da han skulle ordne toalettrom på den populære bistroen.

De to toalettrommene skulle nemlig få et helt eget design ut fra en idé driver og stylist Rune Aas Strandvik hadde.

– Jeg ønsket meg et rustikk preg og noe som harmonerte med det industrielle uttrykket som resten av rommene har, forklarer Strandvik.

Dermed ble det en utradisjonell bestilling som møtte Morten Binde Bratberg da han skulle sette i gang med rørleggerarbeidet.

– Dette har vært et annerledes og morsomt oppdrag! Jeg har loddet sammen kobberrør, laget kran selv og fikset vasker ut av blomsterpotter, smiler Morten.

Kobberrørene fram til blandebatteriet er fullt synlige i rommet og rørleggerarbeidet ble dermed av den gammeldagse sorten. Sorte messingventiler på varmtvannsrør og kaldtvannsrør bidrar til det industrille og rustikke uttrykket som Strandvik vil ha.

– Blomsterpottene boret jeg hull i og påsatt sluk, forklarer Morten.

Baderomsbenkene er trebenker fra butikken Mathildes Verden og gir rommene et eksklusivt og annerledes preg. Toalettene har allerede blitt møtt med entusiasme blant kundene som har oppsøkt den nyoppstartede bistroen.

– Det ble veldig kult og akkurat slik vi ville ha det – også er det artig at en idé man har fungerer i praksis, sier Rune Aas Strandvik ved Chez Mathilde.

– Morten skjønte med én gang hva jeg ville, så vi er veldig fornøyd med rørleggerarbeidet, legger han til.

– Et veldig artig oppdrag. Slike tar jeg gjerne flere av, smiler Morten.

Har du en rørleggerbestilling til oss? Ta kontakt for en prat.