Nyheter » Særpreg på badet

Vår rørlegger, Svein Arne Bøgseth, har gitt badet sitt et moderne preg med flere nye funksjonaliteter. Se bilder i bildealbum.

– Vi må vise fram badet til Svein Arne fordi vi synes han har valgt veldig kule løsninger, smiler butikksjef Nina Rolstad i RørTek Steinkjer.

Da Bøgseth skulle pusse opp badet i eneboligen sin, valgte han en totalrenovering med nytt gulv, vegger og tak. Innredninger og baderomsutstyr har han fått tak i fra RørTek.

– Det er spesielt sluket vi synes ble en lekker løsning på badet hans. Vi har solgt og jobbet med avlange sluk før, men ikke særlig mye av den typen som Svein Arne valgte. Det er en Geberit Cleanline gulvrenne og det som er spesielt med den er at den er veldig smal og justerbar i lengden. Rennen kan altså trekkes så langt eller så kort som man vil, forklarer Rolstad.

Gulvrennen har et åpent sluk slik at det ikke bygger seg opp såperester, den har en fabrikkmontert membran og et praktisk deksel som er lett å åpne.

Dusjen er en PureDay dusj med gulvskinnesystem.

– Den synes vi også er veldig kul! Dusjveggene går altså på hjul på skinner som festes i gulvet. En veldig enkel og praktisk løsning på badet, sier Rolstad.

Inne i dusjen finner vi et Tapwell Box innbyggingssystem, med blant annet trykk- og termostatstyrt hånddusj. Doen er av typen Geberit Monolith Plus og er en sensorstyrt do med automatisk lys- og viftefunksjonalitet.

Baderomsinnredningen for øvrig består av en Dansani Zaro servantskap med skuffer og servantbatteri av typen Tapwell Ely.

– Det ble et pent bad! Og vi synes det er artig at Svein Arne har brukt løsninger som vi nå ser det blir mer og mer av. Han har valgt spennende, nye produkter som vi synes er stilige. Prismessig er det heller ikke slik at du får hakeslepp, understreker Rolstad.