Nyheter » RørTek i front med ny nettbutikk

RørTek Steinkjer har stått i spissen for å etablere nettbutikken Bad & Behag – et konsept som baserer seg på å handle online fra fagfolk innen rør og våtrom.

I slutten av september etablerte fire trønderske rørleggerbedrifter nettbutikken Bad & Behag. RørTek Steinkjer tok initiativ til samarbeidet og har administrativt ansvar for satsingen sammen med de andre tre firmaene.

– Vi valgte å inngå dette samarbeidet fordi vi føler vi må følge med i tiden. En nettbutikk forenkler prosessen for kundene våre ved at de raskere finner veiledende priser på produkter de vurderer å kjøpe og de kan se varene før de eventuelt bestiller, forklarer Sverre Binde i RørTek.

BESØK NETTBUTIKKEN – BAD & BEHAG

Mye større utvalg

Gjennom nettbutikken kan RørTek også tilby større sortiment enn det som står utstilt i den fysiske butikken i Bomvegen 4.

– For eksempel kunne vi før tilby noen få typer toaletter i butikken vår, mens vi gjennom nettbutikken nå kan tilby ca. 50 typer toalett. Sortimentet er blitt så stort at vi ikke har plass til å stille det ut, men alt kan bestilles og fås levert, forteller fungerende butikkansvarlig, Lene Johansen.

Bistand under og etter kjøp

Både hun og Binde mener konseptet med en egen baderomsbutikk på nett, styrt av fagfolk, er en unik og riktig satsning.

– Du kan få varer levert fra nettbutikken hjem på døra, eller hente det ut hos nærmeste rørleggerfirma tilknyttet konseptet. Og du har alltid dyktige fagfolk og egne rørleggere som kan svare på det du lurer på. Vi kan også montere produktene som du kjøper, og reparere dersom noe ikke fungerer som det skal, forklarer Binde.

Alltid ute med det siste

Nettbutikken oppdateres ca. en gang i døgnet og det tas stadig inn nye produkter som folk etterspør. Her finner du alt fra baderomsinnredninger og klimaanlegg til tilbehør på baderom, våtrom og hytte.

– I tilknytning til de større produktene i nettbutikken finner du bruksanvisninger innen oppsett, såkalt FDV, og informasjon om produktet som kan være lurt å få med seg. Alt dette kan lastes ned uten at du kjøper, sier Binde.

Andre produkter i Bomveien

Lene Johnsen understreker at folk gjerne må fortsette å komme innom den fysiske butikken i RørTeks lokaler i Bomveien. Her finnes fortsatt produkter som ikke er å finne i nettbutikken.

– Blant annet finnes badekar, do, baderomsinnredning og armatur fra Svebergs og Linn-Bad utstilt her i butikken. Disse er ikke å få tak i på selve nettbutikken ennå, men kommer snart.

Skulle du ikke finne det du er på utkikk etter på hjemmesidene til Bad & Behag, anbefaler Johansen deg til å oppsøke RørTek personlig, eller send en e-post med forespørsel til [email protected]

 

Bad & Behag eies av K.lund,  RørTek AS, AS Rørlegger Trondheim og Rørteknikk Stjørdal. Vår filosofi er at flinke folk gir flotte bad. Gode råd er starten på et godt resultat, færre bekymringer og tid til å nyte. Vi hjelper deg hele veien og gir deg garanti for at badet ditt bygges for fremtiden.