Nyheter » Vi jobber med å sprinkle verdens nordligste kirke.

RørTek har kommer godt i gang med det nye året. I februar reiste Morten Rømo og Jon-Arne Giskås igjen opp til Svalbard. Denne gang er oppdraget å sprinkle verdens nordligste kirke. Kirka ligger på Svalbard i selve Longyearbyen. 

Her skal hele kirka brannsikres med sprinkleranlegg helt opp til klokketårnet. Anlegget skal fylles opp med noe som heter temper 40. Dette er en saltløsning i væskeform som ikke fryser til is, noe som trengs, da siste rapport fra Morten og Jon-Arne viste -20.

Jobben er godt igang og skal utføres over flere reiseperioder. Arbeidene er forventet ferdig ila året.

 

RørTek vil nok ha arbeidere her oppe frem til 2022, da vi starter på et nytt spennende prosjekt denne høsten.

Her er noen bilder fra gjengen på Svalbard. 

Jon-Arne i arbeid, litt trangt.
Arbeidsstasjon ute. Bilen ble fraktet opp med båt til det forrige prosjektet vi hadde i 2018.