Nyheter » Steinkjers første showroom innen VVS finner du på RørTek!

GLEDER SEG: RørTek Steinkjer bygger om butikklokalet til showroom og ønsker folk velkommen til private visninger av innredninger og VVS-utstyr. Tidligere butikkansvarlig, Nian Rolstad går over til ny stilling som rørleggerlærling i bedriften, noe som gleder tillitsvalgt Jon Arne Giskås.
 
Lyst til å pusse opp bad? Trenger du noe til et våtrom? Nå kan du booke tid for å se alt du ønsker i en privat visning hos RørTek Steinkjer.

— Vi har stengt butikken vår, men åpner et showroom i stedet. Det vil si at kundene våre får bedre tid sammen med én av oss når de skal velge ut produkter og løsninger.

Det forklarer Nina Rolstad, som tidligere har vært RørTeks ansikt utad som butikkansvarlig.

Hva er et showroom?

— Butikklokalet vårt bygges om og blir kun et utstillingslokale – med nøye utvalgte produkter og innredninger. Du skal for eksempel kunne komme hit og velge ut hvilken kran du ønsker å ha på kjøkkenet, eller hva slags innredning du kan tenke deg på badet ditt, forklarer Rolstad.

Hun legger til at det fortsatt vil være folk i RørTek som alle kan få hjelp av, men at man må avtale tid i forkant. 

— Det vil heller ikke lenger være mulig å handle direkte over disk, slik som man kunne gjøre mens butikken var operativ. I stedet bestiller man det man ønsker seg og får beskjed om når produktene kan leveres med faktura, sier Rolstad.

En trend i tiden

Ifølge Rolstad er det stadig flere rørleggerfirma som går over fra ren butikkdrift til showroom i disse dager.

— Vi ser at stadig flere gjør dette grepet. Men vi er først ut i Steinkjer og håper at alle som trenger å se på våtromsløsninger tar kontakt for å booke tid hos oss. Å bestille produkter via oss er selvsagt mulig uavhengig av om man skal gjøre jobben selv, har utføreravtale med et annet firma eller skal få jobben utført via oss i RørTek, understreker Rolstad.

— Det aller viktigste å huske på er at du må bestille tid – enten over telefon eller via e-post, slik at én av oss som jobber her er forberedt på at du kommer og kan hjelpe deg best mulig, legger hun til.

Fra butikkansvarlig til lærling

Selv går Rolstad inn i en ny rolle i bedriften hun har vært en viktig del av i 16 år. Hun er nemlig blitt rørleggerlærling i RørTek fra 1. september. Det synes tillitsvalgt i RørTek, Jon Arne Giskås, er helt supert.

— Nina har gode forutsetninger til å klare seg bra i rørleggeryrket. Hun er en dame med mye kunnskap og lang fartstid i bedriften. Det er klart at vi ønsker å ha med oss henne videre i RørTek, sier Giskås.

Rolstad gleder seg over en ny hverdag som lærling:

— Jeg synes faktisk det er kjempegøy! Og så er jeg glad for at RørTek satser på meg videre som rørleggerlærling – til tross for at jeg er over 40, smiler hun.

SHOWROOM: Det tidligere butikklokalet bygges om framover til å bli et ferdig showroom, men det vil uansett være mulig å booke seg en time med rørlegger når som helst, forsikrer RørTek Steinkjer.