Totalrenovering av bad og øvrige våtrom

Ønsker du å totalrenovere badet ditt eller et annet våtrom? Vi gir deg gjerne pris på full pakke, som inkluderer alt av rørlegging, elektrisk arbeid, snekkering og evt. flislegging og maling.

Etter mange år i bransjen vet vi hvor slitsomt organisering av fagfolk, tidskjema osv. kan være for kunder som ønsker å renovere sitt bad eller vaskerom. Derfor tar vi av oss hele jobben for å få rommet klart til avtalt dato. Vanligvis bruker vi tre til fire uker på en totalrenovering av våtrom.

Ring oss gjerne for en befaring, så tar vi det derfra.

Arve Selnes

975 55 624 arve@rortekas.no

Varmeanlegg

varmeanleggI løpet av de siste årene er det blitt mer aktuelt å satse på varmepumpe som varmekilde i boliger og næringsbygg. RørTek tilbyr flere produkter og løsninger fra ulike leverandører som vil bidra til bedre energiutnyttelse og lavere fyringskostander for deg som kunde.

I dag finnes det følgende varmepumper:
– Luft til luft varmepumpe
– Luft til vann varmepumper
– Vann til vann varmepumper

Vi i RørTek konsentrerer oss primært om de to siste alternativene, fordi de krever rørmessige tilpasninger i boligenheten.

Trenger du hjelp til å installere bioanlegg eller skifte ut gamle fyrkjeler? Den jobben tar vi også!

Ring oss for å avtale en befaring. Vi kan hjelpe deg å beregne akkurat hvor mye du kan spare på å installere varmepumpe.

 

autorisert-forhandler-av-nibe-rgb

Sverre Binde

975 55 627 sverre@rortekas.no

Små og store anlegg

Er du entreprenør og trenger pris på mindre eller større rørtekniske anlegg? RørTek leies inn og samarbeider i dag med flere entreprenører på ulike byggeprosjekt. Det gjelder alt fra eneboliger til større boligbygg, næringsbygg, skoler, hotell og industrianlegg.

Vi er en profesjonell og solid samarbeidspartner og har lang erfaring i å samarbeide med øvrige tekniske fag i et prosjekt. God kvalitet og fremdrift er viktig for oss.

Kontakt oss for å få et pristilbud på ditt prosjekt.

Bill Henrik Simonsen

975 55 625 bill@rortekas.no

Frank Langli

975 55 622 frank@rortekas.no