RørTek tar rørleggerjobben

Vi tar på oss mange typer serviceoppdrag innen rørleggingsfaget. Trenger du nytt blandebatteri, hjelp til å installere ny varmtvannsbereder, bytte ut et gammelt klosett eller tette en lekkasje? Vi utfører både små og store oppdrag, fra å reparere røranlegget på ditt kjøkken eller bad til å fikse større rørbrudd og kontrollere avløpssystem.

Ta kontakt med Arve Selnes og send oss gjerne ett eller flere bilder på hva du trenger hjelp til. Da kan vi møte opp så forberedt som mulig.

Arve Selnes

975 55 624 arve@rortekas.no

Spylertjeneste og lokalisering av avløpsrør

Vårt lokaliseringsutstyr med kamera og radiosender gjør det mulig å finne ut nøyaktig hvor et avløpsrør har gått tett. Vi kjører et kamera inn i avløpet og finner ut hvor det tar veien via radiosignaler som går fra kameraet og opp til lokaliseringsutstyret på bakkenivå.

Rørene kan så spyles der feilen sitter og ved eventuell graving slipper kunden å grave opp store deler av avløpssystemet for å lokalisere det tette røret.

Ved bruk av dette lokaliseringsutstyret kan vi kartlegge hele rørsystemet ditt og sjekke tilstanden på rørene. Det er spesielt nyttig dersom du er ny eier av en eiendom og er usikker på beliggenhet og forfatning av avløpssystemet.

Arve Selnes

975 55 624 arve@rortekas.no

Kjerneboring

RørTek tilbyr kjerneboring i betong opp til 250 mm tykkelse. Ta kontakt ved interesse.

Sverre Binde

975 55 627 sverre@rortekas.no